Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα €0,00

Είσοδος

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

"Οι Στολές Ζωντανεύουν" στο YouTube

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Είμαστε μία Ελληνική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας και αξιοπιστίας. Η συνεργασία σας μαζί μας, σας δίνει τη δυνατότητα τα μεταπουλάτε σε όλο το κόσμο τις Στολές Sandra άριστης ποιότητας και κατασκευής.

Η αποστολή μας είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και νέες ευκαιρίες. Οι στόχοι μας είναι φιλόδοξοι και επιτυγχάνονται μόνο μέσα από τη συνεργασία. Στην Ελλάδα, δραστηριοποιούμαστε πάνω από 30 χρόνια και έχουμε συνεργασίες με συλλόγους, δημόσιους και κυβερνητικούς φορείς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και ιδρύματα , σε όλα γίνεται προμήθεια Παραδοσιακών Στολών, Θεατρικών κουστουμιών, Παιδικών φορεσιών για Σχολικές Παραστάσεις.

Κατανοούμε την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τις στρατηγικές marketingτων εταίρων μας καθώς και τις στρατηγικές ανάπτυξης των συνεργατών. Για αυτό το λόγο τηρούμε απόλυτη εχεμύθεια στις σχέσεις μας με τους συνεργάτες και σας δίνουμε μεγάλη έκπτωση  στις τιμές του καταλόγου Stoles-sandra.gr. Πατήστε ΕΔΩ, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε το ποσοστό έκπτωσή σας.
Γίνεται μεταπωλητής κι εσείς!

Εάν σας ενδιαφέρει να διερευνήσετε τις ευκαιρίες συνεργασίας μαζί μας για κάποιο πρόγραμμα ή εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΒΙΟΤΕΧΝΑ ΣΤΟΛΩΝ SANDRA - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ